Jablo Kft.

Egyedi bútorgyártás

Egyedi bútorgyártás és egyedi epoxy falburkolatok

A kész bútorok előnyei nyilvánvalóak: gyorsan elérhetők, széles választékban kaphatók, és általában megfizethetőek. De ha igazán egyedi és különleges bútorra vágyik, akkor az egyedileg készíttetett bútorok jelentik a megoldást.

Miért jobb az egyedi bútor, mint a tömegtermékek?

  • Tökéletes illeszkedés Az egyedileg készíttetett bútorok pontosan az adott helyre készülnek, így tökéletesen illeszkednek a rendelkezésre álló térbe. Ez különösen fontos kis lakásokban vagy szabálytalan alakú helyiségekben.
  • Egyedi design
    Az egyedileg készíttetett bútorok teljesen az Ön igényeire és elképzeléseire szabhatók. Választhat a különböző stílusok, anyagok és színek közül, hogy olyan bútorokat kapjon, amelyek tökéletesen tükrözik a személyiségét.
  • Kiváló minőség
    Az egyedileg készíttetett bútorok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és gondosan megmunkált kivitelűek. Ez azt jelenti, hogy tartósak és hosszú élettartamúak.
  • Egyedi funkciók
    Az egyedileg készíttetett bútorokhoz olyan funkciókat is kérhet, amelyek a kész bútorokban nem elérhetők. Például egy ágyba beépített tárolóhelyet, vagy egy asztalba rejtett töltőállomást.

Forgalmazott márkáink